CH SuperlynNyhed

Filip Boe vandt spændende december Superlyn

 


Filip Boe vandt december Superlyn med 6 af 7

Indledende: Der var 16 til start, og der  blev spillet i 2 indledende 8-mandsgrupper, hvorfra de 4 bedste gik til A-finalen.  I den ene vandt Mds Boe og Lars Andersen med 6½ af 7! I den anden gruppe var Filip Boe bedst med 6 af 7, mens Kasper Hansen – han har ikke spillet seriøs skak i 5-6 år! – blev toer med 5.

Kasper Hansen kom ind fra the middle of nowhere og nappede 2. pladsen!

A-finalen: Det blev også disse fire spillere, det kom til at stå mellem i A-finalen. Mads tabte til Filip og Kasper i runde 1 og 3 og var derfor hægtet noget af. I 2. runde blev det remis imellem Filip og Kasper, mens Mads slog Lars. I 3. runde måtte Filip afgive en halv til mig, og i 4. runde tabte Kasper så til Lars. Herefter scorede de fire pinde på stribe, Lars mistede dog pusten og fik kun ½ i de sidste to runder, bollen var til Filip i sidste runde. Alt dette resulterede i, at Filip vandt turneringen med 6 af 7, et halvt mere end Kasper på andenpladsen. Mads blev treer med 5, og Lars firer med 4.

B-finalen: En enkelt spiller havde trukket sig, så B-finalen havde kun 7 deltagere. Blandt disse var Peter Riis, som en vis herre tog ved: Han vandt samtlige partier og vandt derfor med 6 af 6! Næsten lige så god var John Christensen, der blev toer med 5, et point mere end Per Oehlerich.

Her turneringstavlerne: