Ikke-kategoriseret

Filip Boe vandt november Superlyn

Otte spillere og et par tilskuere havde fundet vej til Chess House en kold novemberaften for at afgøre månedens superlyn. I den indledende runde var FM Mads Boe helt suveræn, han slog alle andre og var sikkert i finalen med 7 af 7.

Filip Boe og Jesper Lauridsen delte andenpladsen, men Filip kom i finalen via sejr i det indbyrdes opgør. Se resultaterne fra den indledende gruppe her.

I finalen var far og søn meget jævnbyrdige. 1 – 1 endte de første to partier og man måtte ud i et Sudden Death parti, hvor Filip trak det længste strå. Filip kunne så hæve førstepræmien på 250,- kr. og Mads Boe andenpræmien på 100,- kr.

Jesper Lauridsen vandt bronzefinalen over Tom Petri og fik en mindre præmie med hjem.

Comment here

Leave the field below empty!