Nyhed

Nicolai V Pedersen vandt Side-Lyn

Her besejrer Nicolai (tv) Martin Matthiesen

Af Poul Erik Nielsen

Det var et stærkt 14 mandsfelt, der stillede op til Side-lyn i forbindelse med Chess House’s GM-turnering, og der blev spillet 13 runder alle-mod-alle. Favoritter var Jens Ove Fries og Nicolai V Pedersen med Mads Boe som en farlig outsider. Mads kom ikke til at spille nogen rolle, og Jens Ove virkede lidt for afslappet.

Det kan man ikke sige om Nicolai, han var dybt koncentreret og gik fra sejr til sejr, de første otte blev vundet! Jeg var kommet fint fra start, og i 9. runde fik jeg så ram på Nicolai. Det slog dog ikke Nicolais rytme i stykker, han vandt også de sidste fire runder og vandt sikkert med 12 af 13! Jeg selv tabte kun til Jens Ove og hertil to remiser, hvilket rakte til andenpladsen med 11 af 13.  Jens Ove tabte til Janus Christensen og Nicolai og kom ind som nr. 3 med 10½. Bedst under 2200 var Lars Andersen med 9.

Blandt de fem basisspiller var der hård kamp mellem Per Oehlerich og junior Simon Ehrenreich, og efter de 13 runder stod de begge med 4 points! Det betød, at der skulle spilles et armageddon parti om førstepladsen, Oehlerich trak de hvide, fik 6 minutter, men kravet til ham var sejr:

Det lykkedes ikke Per (tv) at få fat i noget mod Simon, der sikkert kørte partiet hjem

Link til turneringstavlen her.

Link til billeder fra GM- og Lynturnering her.

 

 

 

Comment here

Leave the field below empty!