Nyhed

Bjørn Ochsner blev Aarhusmester

Sidste runde: Forrest vinder Bjørn Ochsner (tv) over Viktor Haarmark Nielsen,
bagved spiller Henrik Danielsen (th) en hurtig remis med Jens Ove Fries

Fredag: Så kom AaM godt i gang med tre hurtigskakrunder. Der er ikke sket store overraskelser hvad topspillerne angår, dog måtte Charles Dumas overraskende ned mod Per Oehlerich. Efter de tre hurtigskakrunder har kun to spillere maksimumpoints, nemlig ratingfavoritterne GM Henrik Danielsen og IM Bjørn Ochsner.

De 4 partier lørdag-søndag: De to favoritter spillede remis i 4. runde og viste sig ret effektive herefter, de vandt begge runderne 5 og 6, Bjørn bl.a. over Jens Ove Fries, så nu skulle sagen afgøres i sidste runde: Danielsen tog ret hurtigt en halv mod Jens Ove og overlod dermed scenen til Bjørn. Bjørn udnyttede situationen, vandt sit parti og nappede dermed Aarhusmesterskabet 2020 – tillykke!

Link til turneringstabellen her, og live her.

Comment here

Leave the field below empty!