Nyhed

Mads Boe blev Aarhusmester i lyn

Finalen: Mads Boe (th) vinder noget heldigt finalen over Martin Matthiesen

Der var et stærkt felt, der stillede op til Aarhusmesterskabet i Lyn. Man kan se det ved at studere Finalegruppe 2, der altså var de spillere, det ikke lykkedes at nå mesterskabsfinalegruppen, her var så stærke spillere som Mikkel Manosri der vandt gruppen, Tom Petri der blev nummer 2, Uffe Winther-Schou og  Jackie Andersen!

Nå, til de fire indledende grupper med hver 6 spillere: Gruppe1: Her vandt Filip Boe foran Pelle Bank. Gruppe 2: Delt førsteplads mellem Nicolai V Pedersen og Poul Erik Nielsen. Gruppe 3: Martin Matthiesen foran Lars Andersen. Gruppe 4: Charles Dumas foran Mads Boe.

Disse 8 stillede så op til Finalegruppe 1, hvor AaM-finalen skulle stå mellem nr 1 og 2. Før sidste runde havde Martin og Mads begge 5 af 6, og den eneste, der kunne nå op var Charles, der skulle møde Mads i sidste runde. Martin spillede remis med Filip, mens det lykkedes Charles at besejre Mads! Det betød omkamp mellem de to, og vinderen skulle derefter møde Martin i finalen; denne gang trak Mads det længste strå.

I de to finalepartier var Mads noget på hælene, men begge gange lykkedes det ham at holde gryden i kog for at vinde dem til sidst, i det første tabte Martin på tid med en officer mere, og også i det andet havde han klar fordel.

Dermed blev Mads Boe Aarhusmester i Lynskak 2020!

Endelig skal jeg lige nævne, at Finalegruppe 3 blev vundet af Benjamin Christensen foran Simon Ehrenreich.

 

Finalegrupperne

De indledende grupper:

Poul Erik Nielsen

Comments (1)

  1. […] Mere om turneringen hos ChessHouse.dk. […]

Comment here

Leave the field below empty!