Nyhed

Status Covid-19 situationen med mere

Opdateret den 14. juni.

Vi går nu igang igen med stor hensyntagen til alle. Aarhus Sommerskak den 2. – 5. juli er allerede fuldt besat, da vi har skåret deltagerantallet ned til 26, så vi ikke sidder for tæt. Man kan dog stadig komme på venteliste. Turneringen vil blive afviklet med alle de forholdsregler som DSU har fremsat. Der vil være håndsprit, god plads, udluftning med mere.

Vi overvejer om der er opbakning til en weekend-turnering den 24. – 26. juli i 6-mandsgrupper. Igen vil vi være meget forsigtige og kigge på deltagerantal etc. Måske vi flytter lidt rundt på møblerne, så der vil være plads til 5 grupper, altså 30 spillere i alt.

Skriv gerne til mig på formand@chesshouse.dk med ideer og kritik.

Med venlig hilsen

Thomas Vestergård, formand for Chess House

—-

Fra 23. maj: Chess House følger som bekendt naturligvis de offentlige myndigheders anbefalinger. Dette betyder, at vi mindst holder lukket foreløbig frem til og med den 8. juni 2020.

Vi følger løbende udviklingen og konsulterer DSU med flere. Der er spæde tegn på, at man snart kan spille skak i f.eks. Norge igen efter meget strikse retningslinjer. Dansk Skak Union arbejder sammen med Dansk Tankesportforbund om kontakten til de nationale myndigheder.

Hvis myndighederne igen vil tillade forsamlinger på over 10 deltagere, vil vi holde den udskudte generalforsamling onsdag den 24. juni.

Vi melder mere ud i takt med myndighedernes beslutninger.

Angående medlemssituationen, kan du her se en medlemsliste. Har du betalt indenfor den sidste uges tid, er det ikke sikkert, at vi har nået at få dig på listen. I forhold til vores budget mangler vi lige nu cirka 10.000 kr. i medlemskontingent for at komme op på de 35.000 kr, som er vores mindstemål for 2020. Så hvis du ikke har betalt dit kontingent endnu, er der her en vejledning i, hvordan det foregår.

Det er stadig vores plan at afholde Aarhus Sommerskak som planlagt den 2. – 5. juli. Se indbydelsen her.

Comment here

Leave the field below empty!