Nyhed

Brand i Chess House

Fredag eftermiddag har der været brand i Chess House. Det meste af 1. sal i huset er hårdt ramt af branden. Politiet mener, at branden er opstået i køleskabet i baren, og derefter har bredt sig til bl.a. taget og de tilstødende lokaler.

Det var vores naboer i den somaliske familieforening, der opdagede branden ved at der lugtede at røg. De fik alarmeret brandvæsnet, der hurtigt kom tilstede. Heldigvis kom ingen mennesker til skade ved branden.

I skrivende stund er servicepersonale ved at sikre bygningen og bestyrelsen har endnu ikke fået adgang til at se den fulde omfang af skaderne. Der ser ikke ud til at være nævneværdige skader i underetagen.

Der var planlagt Aarhus Sommerskak fra på torsdag. Den turnering bliver ikke spillet i Chess Houses nuværende lokaler, men bestyrelsen vil endnu ikke aflyse turneringen. Mandag vil der blive forsøgt at finde et andet spillested.

 

Comment here

Leave the field below empty!