Junior Grandprix

Junior Grand Prix 2020 nr. 2

Der var i onsdags samlet 27 spillere, først fik de en gang træning af nogle af byens bedste trænere, og bagefter skulle den nye lærdom så prøves af i en skakturnering! Turneringen blev spillet i 6 mandsgrupper, den sidste gruppe dog med 9 spillere og derfor Monrad-systemet til at lægge runderne.

Gruppe A blev vundet på deling af Christian (Ringmose) og August, der begge scorede 4 af 5. De øvrige tre grupper blev alle vundet af en spiller med maksimumpoints: I Gruppe B var Sauran suveræn og vandt foran Egil og Liv, og i Gruppe C var det Christian (Derlich), der havde to points forspring ned til Atharva og Magnus.

I Gruppe D var der fire præmier og meget og kæmpe om; her var det så Sarah der var suveræn ved at score 5 points, Simon fik 4, Yousif 3½ og endelig Kasper med 3.

Næste trænings- og turneringsseance afholdes lørdag den 14. november med start kl 9.30. Til turneringen der skal vi alle hjælpe hinanden med at holde meget mere ro under turneringen, der var nemlig for meget larm og løberi i spillesalen, det kan vi gøre bedre!

Link til billeder og turneringstavler her.

Comment here

Leave the field below empty!