Nyhed

Chess House flytter

Chess House flytter den 29. december fra Møllevangs Alle 148 A til Ovartaci House, det kommende bydelshus i Aarhus N. Det er den gamle Journalisthøjskole, der er ved at blive omdannet til kulturhus. Bl.a. skal huset lægger rammer til Museum Ovartaci.

Vi kan ikke tage vores nye lokale i brug med det samme, da der mangler en ibrugtagningstilladelse fra Aarhus Kommune. Men i disse corona-tider, er det jo også tvivlsomt, om vi i det hele taget får lov til at spille skak i de næste to måneder. Forsamlingsforbuddet på 10 personer gælder i hvert fald frem til den 28. februar. Får vi lov at spille skak inden da, har vi fået lov at låne lokaler i FO-byen lige ved Rådhuspladsen.

Vi flytter dog alle vores møbler op i det nye lokale den 29. december. Derfor har vi brug for flyttehjælp. Vi regner med at leje to kassevogne og så køre i pendulfart mellem Møllevangs Alle og Journalisthøjskolen. Så vi får brug for hjælp. Kontakt Thomas Vestergård, 24642862 eller thv@vip.cybercity.dk hvis du kan hjælpe. Er vi mange nok, vil flytningen hurtigt være klaret.

Comment here

Leave the field below empty!