IndbydelseNyhed

Fredagslyn Juni: Thybo vandt sikkert!

Vinder Jesper Thybo (th) ordner her Lars Andersen

Af Poul Erik Nielsen

På et tidspunkt var der otte tilmeldte til årets første fredagslyn i Chess House. Efter lidt fra- og tilmelding endte vi med 6 mand, der spillede dobbeltrundigt. Setuppet var, at nr 1 og 2 ville gå til finale. Vi håber naturligvis at vi igen kan komme til at køre med meget større deltagelse i fredagslyn, Jesper har allerede bebudet, at han er klar igen!

Jesper Thybo var naturligvis storfavorit, og det indfriede han ved at score maksimumpoints 10 af 10! Jeg mener han undervejs havde problemer med en af de to nedenfor nævnte ikke-klubspillere ….

Der var nemlig to ikke-klubspillere med, Adam og Aksel med hhv. 1350 og 1000 i rating, lad det være sagt straks: De har spillet meget på nettet og er langt stærkere end tallene antyder!  Allerede i første (dobbelt-) runde fik jeg ørerne i maskinen mod Adam: Først fangede han min dronning, men han fik problemer med tiden og tabte, og i anden runde satte han mig mat ved at ofre dronningen, 1-1 !! Efter denne oplevelse var sagen klar, bortset fra partierne mod Jesper skulle jeg nu vinde resten for at nå finalen. Det lykkedes mig, da jeg i sidste dobbeltrunde vandt 2-0 over nærmeste konkurrent Lars Andersen.

Finalen: I det første finaleparti havde jeg med sort Jesper i alvorlige problemer, jeg fik et tårnslutspil med en fri centrumsbonde mere, men jeg formåede ikke at vinde det. Så var gassen gået af ballonen og jeg fik læsertlige klø i parti nr to. 1½-½ til Jesper, en fortjent sejr!

Link til turneringstabellen her.

 

Indbydelsen:
Den første fredagslyn i de nye lokaler på Olof Palmes Alle 11, fredag den 18. juni 2021.

Max 24. deltagere – gældende regler for coronapas skal overholdes.
Indskrivning kl. 19.00 – 1. runde starter kl. 19.15.
Indskud: 50,- kr. – hele indskuddet går til præmier.
Betænkningstid: 3 minutter + 2 sekunder pr. træk
Garanteret førstepræmie i øverste gruppe 500,- kr. Præmier til hver 4. deltager.

Tilmeldingen senest torsdag den 17. juni 2021 via: https://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=26827

Comment here

Leave the field below empty!