Nyhed

Suveræn vinder af IM-turneringen

AF PE Nielsen

Den suveræne turneringsvinder Ruben Gideon Koellner

Den kun 16 årige tysker var aldeles suveræn i Aarhus Skakklub/Skolernes Chess House Sommerskak, efter syv pinde i streg tyede han til remiser i de sidste to runder. Ruben gør dermed sin IM-titel færdig, da han i forvejen i 2020 og 2021 havde lavet to IM-normer, læs evt mere under beretningen på skak.dk her.

Kampen om andenpladsen, tv Jens Ove og th Mikkel

Anderledes spændende var kampen om andenpladsen, en direkte duel mellem Jens Ove Fries og Mikkel Antonsen; Jens Ove havde hvid og et halvt points forspring, så med en halv ville han kunne sikre sig 2. pladsen. Men partiet blev ret kompliceret, og Mikkel vandt en officer for nogle spredte bønder og havde reelle gevinstchancer; dem missede han og Jens Ove reddede remisen i hus og blev nr 2. Mikkel delte 3. pladsen med Björn Ahlander og Pelle Bank, der begge vandt i sidste runde.

Link til slutstillingen, hvor du også kan se alle partierne, her.

 

Mikkel var en meget underholdende spiller i en i øvrigt i det hele taget meget kampivrig gruppe med mange spændende partier, og vi ka’ jo godt lide dronningofre, så vi tager et med Mikkel:

 

Comment here

Leave the field below empty!