IndbydelseNyhed

Samarbejdsmøde i Chess House

Chess House inviterer medlemmer, brugere og andre venner af huset til et uformelt samarbejdsmøde onsdag den 1. september kl. 19.00 i foreningens lokaler på Olof Palmes Alle 11, 8200 Aarhus N.

Formålet med mødet er at få afdækket hvilke typer af arrangementer og turneringer, vi skal tilbyde i fremtiden.

Dernæst skal vi meget gerne kunne blive enige om en måde at drive Chess House på fremover, der involverer flere frivillige, end vi er lige nu. Vi sigter ikke efter at lægge store byrder på de frivillige, men meget mere på at skabe en stor gruppe, der vil hjælpe med alt fra dommergerning, kantinemedhjælper, live-master, fotograf etc. Om man så kun kan tage en enkelt vagt i kantinen under AAM eller lave ris a la mande til julefrokosten, så er alle bidrag velkomne.

Man kan roligt komme til samarbejdsmødet, man kan ikke blive valgt til en officiel post. Det kan man først 14 dage efter, hvor vi genoptager generalforsamlingen. Men inden da, vil det være en stor hjælp, at vi har fået en række frivillige til at sige ja til Chess House.

Comment here

Leave the field below empty!