NyhedResultat

GM Mads Andersen vandt Landsholdslyn

Stormester Mads Andersen blev en meget fortjent vinder af “Lyn med Landsholdet” fredag aften i Chess House. Der var 13 spillere til start, heraf de tre stormestre Allan Stig Rasmussen, Mads Andersen og landstræner Sune Berg Hansen. Fra landsholdstruppen var også IM Bjørn Møller Ochsner med.

Først blev der spillet alle mod alle – se turneringstavlen her – hvor Mads Andersen vandt 11 partier – og kun tabte til 12-årige Vitus Bondo Medhus, virkelig flot af Vitus, der da også klart vandt præmien som bedste spiller under 2000 i rating.

Vitus Bondo Medhus mod Martin Matthiesen i første runde. Martin vandt, men var i problemer undervejs på grund af Vitus flotte taktiske pointer. Bagerst spiller tyske Mark Simkin med hvid mod den senere vinder Mads Andersen.
Foto: Thomas Vestergårds mobiltelefon

I den ene semifinale vandt Mads Andersen 2 – 0 over Sune Berg Hansen, mens Martin Matthiesen og Allan Stig Rasmussen måtte ud i et armageddon-parti efter 1- 1 i de ordinære kampe. Her vandt Allan Stig Rasmussen.

I finalen blev det også 1 – 1 i de ordinære kampe. Mads Andersen valgte de hvide brikker i armageddon-partiet og vandt førstepræmien på 1.000,- kr.

Landsholdet forsatte derefter deres træningslejr i Chess House både lørdag og søndag. Søndag var Jesper Thybo kommet godt hjem fra Europa Cuppen og deltog også.

Comment here

Leave the field below empty!