IndbydelseNyhed

Live VM-skak kommentering søndag

Aarhus Skakklub/Skolernes formand, John Rendboe, har sendt følgende til chesshouse.dk:

Live VM-skak Kulturhus Bunkeren, Olof Palmes Alle 11, 8200 Aarhus N (tidligere Journalisthøjskole) søndag 5. december kl. 13.15.


• MED STJERNEGÆST ONLINE!

Aarhus Skakklub/Skolerne inviterer i samarbejde med Chess House søndag 5. december alle interesserede skakspillere til en begivenhed, hvor vi live følger den spændende VM-match, som i disse dage spilles i Dubai mellem den suveræne verdensmester siden 2013 Norges Magnus Carlsen og den russiske udfordrer Jan Nepomniachtchi.

Arrangementet starter kl. 13.15. Det er et kvarter inden kampstart, men det giver de to rutinerede spillere FM John Rendboe og Thomas Ochsner lejlighed til at gøre rede for hvad en VM-match indeholder i forhold til regler, den psykologiske duel, matchtaktik, åbningsforberedelser og meget andet.

Aarhus Skakklub/Skolernes formand, John Rendboe, kommenterer VM-skak på søndag i Chess House. Foto: Thomas Vestergård

Når kampen starter kl. 13.30, vil vi uden brug af computere, men sammen med jer gøre os kloge på, hvem der ser ud til at trække sig sejrrigt ud af dagens kamp. Alle bud fra tilhørere bliver hørt, og vi sørger for, at alle fremmødte, bliver sat ind i spillernes træk og planer.

OG SÅ HAR VI EN HEMMELIG ONLINE GÆST!!

Arrangementet er gratis og for alle interesserede uanset skakstyrke eller alder. Du behøver altså ikke spille i klub eller være helt inde i brikkernes gangart, men bare være klar til en fornøjelig eftermiddag i skakkens tegn.

Du bliver bedt om at vise gyldigt Coronapas ved indgangen.

John Rendboe


Man kan købe kaffe, kage, vand, slik, øl etc. til arrangementet.

Chess House åbner dørene kl. 13.00. Brug helst den nordlige indgang.

Comment here

Leave the field below empty!